27. KTK-tilaisuus 30.01.2012

Osallistuminen

Osallistumiset lähetetään osoitteeseen: beronia8@POISTAgmail.com
Otsikoidaan "Kantakirjaustilaisuus 27."

Osallistumismuoto:
Oriit/tammat/irto-KTK (rivinvaihto)
<*a href="http://alkuinen osoite">Hevosen koko nimi<*/a> - omistaja (rivinvaihto)
Sertin tiedot: KTK, milloin saatu, mistä saatu
Mikäli hevosesi on tulossa kantakirjattavaksi uudestaan, sertitietojen tilalle edellinen KTK-arvo.Ja luonnollisesti tähdet pois osallistumisesta.

HUOM!
Sertin tiedot tulee olla myös hevosen sivulla (linkki kutsuun!) tai sertilistalla.

Osallistuminen viimeistään 27.01.2012
Yhdeltä omistajalta max. 2 hevosta / luokka (toisia hevosia karsitaan mikäli tulijoita on enemmän kuin mukaan mahtuu).
Arvioitavaksi jokaiseen luokkaan otetaan 20 osallistujaa.

Katso tarkemmat osallistumissäännöt irto-KTK:n hakemiseen täältä!

Tuomarit: Beronia, nica, Jjune, Anne, aksu (vara)

Nyt jouduttiin valitettavasti liian paljon turvautumaan keskiarvoon tuomaroinneissa, sillä meillä on järkyttävä tuomari vaje. Jotkut saivan nyt vain kahden tuomarin arvioinnin, mutta kuitenkin on nyt kantakirjattuja. Toisin sanoen, tuomareita etsitään!

Tulokset

Oriit 00/20

KTK-I

----

KTK-II

Hermes v.d. Adelheid - TK (Irto-KTK)
75+75+83+80=78%
- Takaosa saisi olla vahvempi, runko epäsopusuhtainen, sillä etuosa on huomattavasti massiivisempi kuin takaosa. Runko saisi myös olla tiiviimpi, selkä vähän lyhyempi. Takakoipi voisi olla paksumpi. Ylväs ja hyvän rotu- ja sukupuolileiman omaava hevonen.

Sacrament - nica
61+79+87+(ka)75=76%
- Erinomaiset leimat omaava, tasapainoinen ja kaunis ori. Kevytpiirteinen pää, jonka toivoisin olevan hieman jalompi. Hyvä, lihaksikas kaula. Pitkä korkea säkä, lyhyt suora selkä, suora hieman pitkä lanne, hyvä lautanen. Hyvä rungon syvyys. Hieman olkavarsi. Hyväasentoiset etujalat. Hyvä takaosa ja hyväasentoiset takajalat. Todella kauniin värinen, esitetty erinomaisessa kunnossa.
- Suipohko pää, hyvä kaulan liittymä. Hyvä asentoinen ja komea ori! Erikoinen väritys on viehättävä.

Cherry Grenade Ion - Stina K.
63+69+78+71=70%
- Upea rotunsa edustaja. Massiivinen takaosa, mutta rodulle tyypillinen (ei mene tämän tuomarin kauneusihanteisiin). Rotuleima siis erinomainen, sukupuolileima saisi olla vielä selvempi (yleisilme). Hyvä pää. - Pystyt vuohiset. Seisoo ahtaasti takajaloillaan. Hyvä pää, turhan paksu kaula. Hieman tuhdissa kunnossa. Sopusuhtainen rungostaan.

Nowheregod V-ROCK - Em.
61+73+72+70=69%
- Turhankin paksu ja pitkä kaula. Pää on hyvä. Takaosa voimaton, jalat liian ohuet. Runko voisi olla syvempi. Yleisilme saisi olla sopusuhtaisempi. Hyvä skp- ja rotuleima.

Jefton's Odeys - Cery
58+77+69+67=68%
- Pystyt vuohiset. Seisoo ahtaasti takajaloillaan. Hyvä pää, turhan paksu kaula. Hieman tuhdissa kunnossa. Sopusuhtainen rungostaan.

KTK-III

R.K. Rosteri - Ros.
68+63+62+63=64%
- Silmä liian edessä. Lihakseton ja nuoren oloinen. Lihaksettomat jalat Pitkä runko. Takaosa ja etuosa hyvät, kaula hyvä. Ilmeikäs.

Letkajenkka - Carkki
45+52+65+(ka)54=54%
- Orileima saisi olla huomattavasti parempi. Rotuleima hyvä. Lihakseton ja nuoren oloinen hevonen. Takana pystyt vuohiset, pitkät sääret, voimattomat ja lihaksettomat jalat. Ilmeikäs pää, sopusuhtainen runko.
- Hieman matalaryhtinen ori, jonka rotu- ja sukupuolileimat saisivat olla vahvemmat. Hyvä ratsutyyppi, mutta pienhevosleima saisi olla vahvempi. Hyvä pää, jossa kaunis ilme. Kaula eva, näyttäisi olevan alaskiinnittynyt. Hyvä runko. Piirteetön säkä, hieman pitkä mutta vahva selkä, hyvä lanne, hyvä lautanen. Hyvä etuosa. Hyväasentoiset etujalat, jossa pitkät sääret. Hyvä takaosa, mutta koipi saisi olla lihaksikkaampi. Hyväasentoiset takajalat, pitkät sääret. Etu- ja takajaloissa lyhyehköt vuohiset. Hienon värinen ori, todella hieno piirtotyyli. Esitetty tänään hieman lihaksettomassa kunnossa.

Tammat 03/20

KTK-I

----

KTK-II

HOW Mystic - Stina K.
76+73+85+79=78%
- Upea väri, sopusuhtainen hevonen. Ehkä hieman liian lyhyt kaula, hyvä pää. Jalat hyvät. Luisu lautanen. Asento ei edustava.
Ceinak Zhydar - nica
75+78+(ka)76,5=77%
-Kaunis tamma ja väritys. Hyvä rotu-ja skpleimat. Korkea selän risti, takakorkeutta. Lyhyehköt jalat.
Dáiríne - Latu
75+68+67+69=70%
- Nojaa eteenpäin, missä ryhti? Pään profiili voisi olla suorempi. Lavat voisivat olla loivemmat. Hyvä runko, sopusuhtainen. Vuohiskarvoja on ehkä tinkerillekin hieman liian paljon. Hyvä rotu- ja tammaleima.

Irto-KTK

HOW Tempestuous - Stina K.
KYLLÄ-KYLLÄ-KYLLÄ-KYLLÄ