48. KTK-tilaisuus 31.05.2014

Osallistuminen

Osallistumiset lähetetään osoitteeseen: latu93@hotmail.com
Otsikoidaan "47. Kantakirjaustilaisuus"

Osallistumismuoto:
Oriit/tammat/irto-KTK (rivinvaihto)
<*a href="http://alkuinen osoite">Hevosen koko nimi<*/a> - omistaja (rivinvaihto)
Sertin tiedot: KTK, milloin saatu, mistä saatu
Mikäli hevosesi on tulossa kantakirjattavaksi uudestaan, sertitietojen tilalle edellinen KTK-arvo. Tähdet pois osallistumisesta.

HUOM!
Sertin tiedot tulee olla myös hevosen sivulla (linkki kutsuun!) tai sertilistalla.

Osallistumisaika: 30.04.-29.05.2014
Yhdeltä omistajalta max. 2 hevosta / luokka (toisia hevosia karsitaan mikäli tulijoita on enemmän kuin mukaan mahtuu).
Arvioitavaksi jokaiseen luokkaan otetaan 20 osallistujaa.

Katso tarkemmat osallistumissäännöt irto-KTK:n hakemiseen täältä!

Tuomarit: Latu, Elisa, Anne, aksu, nica

Osallistujat

Oriit 2/20

KTK-I

-

KTK-II

Fehér Zaj - Elisa
17 + 22 + 20 = 59p. / 78,7%
— Komea ori jolla on selvät leimat. Runko on hyvä ja pyöreä, hevonen on hyvässä kunnossa. Kaviot vahvat. Vuohistaipeet paikoin turvonneet, korkea ja terävä poski. Toteutus todella kaunis ja varsinkin rungossa ja jaloissa realistinen, upea ori!
— Upea profiili, lihaksikas kaula, mutta hieman lyhyt kaula ahtaine liittymineen. Pitkähkö, syvä runko. Aavistuksen kantamaton lanne. Hieman pystyt ja turvonneet vuohiset tj, muuten hyväasentoiset jalat. Tekniikka erinomainen, siisti ja harkittu. Muistettava, persoonallinen ja upea ori.

KTK-III

ML Vengeance - aksu
16,5 + 14 + 19 = 49,5p. / 66%
— Komea puoliveriori, jolla sukupuolileima kohdillaan. Rakenteeltaan kohtalaisen sopusuhtainen, jalat ovat kuitenkin aavistuksen hentoluiset. Olematon säkä ja aavistuksen pitkät korvat. Voikkoväri tunnistettavissa, mutta väritys kaipaisi enemmän sävyeroja.
— Rotu- ja sukupuolileimat ovat ok, säkä voisi olla selkeämpi. Rungoltaan hyvä. Paikoin hieman lihasköyhä. Eri värisävyjä olisi voinut käyttää varjostamisessa rohkeammin.
— Lihaksikas kaula, ahdas päänliittymä, kaunis profiili. Pitkähköt korvat. Olematon säkä. Hyvä, lihaksikas etuosa. Jalat hyväasentoiset ja -luiset. Rotuleima erinomainen, sukupuolileima hyvä. Tasapainoinen yleivaikutelma. Tekniikka siisti, hieman kliininen. Tasapainoinen, käyttötarkoitukseen istuva ori.

Tammat 1/20

KTK-I

-

KTK-II

Firelily - Latu
19,5 + 19 + 19 = 57,5p. / 76,6%
— Rotu- ja sukupuolileimaltaan tunnistettavissa, hyvä. Runko on hyvä, mutta hieman lihakseton, pää on myös aavistuksen massiivinen. Jalat ovat kuivat, mutta hentoluiset ja vuohiset pystyt. Etujalat hieman sapeliset. Ryhdikäs ja kauniin värinen tamma.
— Kaunis tamma, hyvät leimat. Rungoltaan sopusuhtainen. Etusääret ja -vuohiset todella ohuet, etukaviot pienehköt. Pystyt vuohiset, seisoo hieman 'varpaillaan'

KTK-III

-

Irto-KTK 0/20

Otsikko- ja koristeluvat © aksu / Anne / davis / Elisa / Java / Latu / nica / Possiikeri
Tekstit © PKK
Ulkoasu ja toteutus by Anne