53. KTK-tilaisuus 15.3.2015

Osallistuminen

Osallistumiset lähetetään osoitteeseen: ellin.ratsutalli@hotmail.com
Otsikoidaan "53. Kantakirjaustilaisuus"

Osallistumismuoto:
Oriit/tammat/irto-KTK (rivinvaihto)
<*a href="http://alkuinen osoite">Hevosen koko nimi<*/a> - PKK id - omistaja (rivinvaihto)
PKK id muodossa: #PKK0000
Tähdet pois osallistumisesta.

HUOM!
Sertin tiedot tulee olla myös hevosen sivulla (linkki kutsuun!) tai päivitetty hevosen tietoihin PKK id:n alle.

Osallistumisaika: 29.1.-10.3.2015
Yhdeltä omistajalta max. 2 hevosta / luokka (toisia hevosia karsitaan mikäli tulijoita on enemmän kuin mukaan mahtuu).
Arvioitavaksi jokaiseen luokkaan otetaan 20 osallistujaa.

Katso tarkemmat osallistumissäännöt irto-KTK:n hakemiseen täältä!

Tuomarit:

aksu, Anne, Elisa, Latu, nica

Tulokset

Oriit 2/20

KTK-I

-

KTK-II

Fuerte PRO - #PKK1403 - Latu
19+20+19 = 77,3%
- Erinomaisilla leimoilla varustettu ori. Hyvät ja vahvaluiset jalat. Etuosa lihaksikas, takaosa lihasköyhä. Terävä risti ja luiseva säkä. Kauniit jouhet ja kimo toteutettu erityisen hyvin.
- Kaunis pää, kaunis kaareva kaula. Hienot rungon mittasuhteet, hyvä rungon syvyys, suora selkä, hyvä lanne ja lautanen. Hyvä etuosa, hyvät etujalat. Hyvä takaosa, suora kinnerkulma. Näyttävä ori, esitetty hienossa kunnossa. Hieno tekniikka, valkoisesta väristä saatu hyvin elävä.
- Pitkä kaula, mutta kaartuu kivasti. Upeat jouhet, hyvä yleisilme. Rodunomainen ja orileima hyvä. Rungoltaan sopusuhtainen, mutta saisi olla syvempi ja omaa hyvät jalka-asennot.

Gospodin VEC - #PKK1049 - Latu
16+19+19,5 = 72,7%
- Rotuleima erinomainen, skp-leima hyvä. Hyvin kehittynyt lihaksisto, runko pitkähkö. Vej sapelissa, jalka-asennoissa sanomista. Totetus sävykäs ja moitteton, harkittu.
- Voimakkaan ja hyväkuntoisen näköinen orii. Hyvät jalka-asennot. Rotu- ja orileima hyvät. Rungoltaan sopusuhtainen, kaulan ja rungon liittymä jollain tavalla "tönkkö" ja muodoton.

KTK-III

-

Tammat 4/20

KTK-I

-

KTK-II

Classic Orchid - #PKK1190 - Latu
17+19+18 = 72%
- Pää saisi olla rodunomaisempi. Hyvä kaula, hyvät rungon mittaushteet, hieman heikon oloinen selkälinja. Tyypillinen etuosa, todella hentoluiset etujalat. Hyvä takaosa, aavistuksen hentoluiset takajalat. Kokonaisuutena viehättävä tamma, joskin saisi olla ehkä hieman elegantimpi. Esitetty hienossa kunnossa, todella viehättävä väri. Hieno tekniikka.
- Siro ja kaunis, skp-leimaltaan erinomainen. Tasapainoinen runko ja kaunis pään profiili. Jalat ohuet ja hentoluiset. Väri on mitä kaunein ja toteutus taiteellisen varma.

Chanell Solo - #PKK1322 - nica
19 +17,5+16,5 = 70,7%
-Kaunis pää, hyvä kaula. Hyvät rungon mittasuhteet, pitkä säkä, suora selkä. Hyvä etuosa, etujalkojen asennot eivät parhaimmillaan tässä asennossa. Hyvä takaosa ja takajalat. Kokonaisuutena kaunis ja elegantti tamma, joka esitetty hienossa kunnossa. Hienoa väritystyötä erityisesti rungossa.

KTK-III

Eelin Kalevala - #PKK1344 - Tinúvel
17+18+16 = 68%
- Sukupuolileima erinomainen, rotuleima hyvä. Pitkärunkoinen, aavistuksen lihakseton. Jalka-asennot hyvät ja rodulle tyypilliset. Lyhyt kaula, leveä leukaperä ja ahdas päänliittymä. Säkä olematon. Kaunis katse. Toteutu miellyttävä ja siisti.
- Kaunis pää, aavistuksen lyhyt kaula. Pitkähkö runko, piirteetön säkä, pitkä selkä, hyvä lanne ja lautanen. Pystyhkö lapa, hyvät etujalat. Hyvä takaosa ja takajalat. Kaunis tamma, miellyttävä väri, esitetty hyvässä kunnossa. Mukava eläväinen tekniikka.

Krasavica - #PKK1404 - Latu
15+17+15 = 62,7%
- Tammaleima hyvä. Erittäin kuivassa kunnossa. Turhan pitkä runko, lanne näyttää voimattomalta. Hyvä pyöreä takaosa. Kaula ja etuosa tuntuvat olevan eriparia takaosan kanssa.
- Rotuleima hyvä, sukupuolileima kohtalainen. Pitkä ja solakka ravurin runko, voisi olla enemmän lihasta. Hyväluiset ja -asentoiset jalat, kaviot melko isot. Toteutus sumuinen, voisi olla huolitellumpi. Hevosen väri onnistunut hyvin.

Irto-KTK 0/20

-

Otsikko- ja koristeluvat © aksu / Anne / davis / Elisa / Java / Latu / nica / Possiikeri
Tekstit © PKK
Ulkoasu ja toteutus by Anne