Whim Rowland #PKK367

arabialainen täysiverinen, ori

www-sivua ei tiedossa


Arvonimet:

VIP MVA (2008)
Fn (2007)

Kantakirjattu 22.11.2007, PKK:n 15. Kantakirjaustilaisuus:
KTK-I, pisteillä 81.0%

Tuomareiden kommentit:
- Hyvin muodostunut pää, kaulan liittymäkohta runkoon huonohko. Pysty lapa,vahvat jalat. Mukava väritys.
- Pää kaunis ja sopivan kokoinen. Lempeä katse. Pään ja kaulan liittymä hyvä, kaula hyvä. Kaulan liittymä runkoon hyvä. Pysty lapa. Selän linja kaunis, tasakorkea. Lautaset ovat kauniin muotoiset ja rodulle omaiset. Häntä siellä, misää kuuluukin. Jalat ovat aika massiiviset arabiksi. Yleisvaikutelma koko hevosesta oli hyvä.
- Lyhytpäinen, hieno ori. Hyvä asento. Kaulaan toivoisin enemmän kaarevuutta. Runko muuten mallikelpoinen, mutta lautanen ahdas. Kauniit, hyväasentoiset, kuivat jalat.
- Pää on kivan pieni, kovera, ja melko lyhyt. Isot leukaperät, siro kaulan ja pään liitoskohta. Pitkä kaareva ja melko lihaksikas kaula. Hyväkuntoiset jouhet. Pitkä ja tyydyttävän selväpiirteinen säkä, hyvät pitkät lavat, selkä on lyhyt ja lihaksikas, lautaset ovat melko pitkät. Häntä korkealle kiinnittynyt. Hyvät jalkojen asennot, hyvälaatuiset kaviot. Hieman pitkät korvat. Selvä rotu- ja sukupuolileima. Piirtäjä osaa selvästikin hommansa. Hevonen on todella aidon näköinen, ja karvan suuntaa, lihaksia sekä valoja ja varjoja on piirretty todella hyvin esiin.
- Komea harjas, raskaahko pää. Hyvä orileima. Runko ok, mutta lapa jyrkähkö ja lautanen laskee jyrkästi. Jalat suorat, kuivat. Erityisen kaunis väritys.
KTK-kelpoisuus vanhempien perusteella:

Ei KTK-kelpoinen isän tai emän KTK-arvon perusteella.


Piirretyt sukujuuret

i. ii. iii.
iie.
ie. iei.
iee.
e. ei. eii.
eie.
ee. eei.
eee.

Piirretyt jälkeläiset

Otsikko- ja koristeluvat © aksu / Anne / davis / Elisa / Java / Latu / nica / Possiikeri
Tekstit © PKK
Ulkoasu ja toteutus by Anne