Yar Yale #PKK375

welsh sektio A, ori

www-sivua ei tiedossa


Arvonimet:

Fn (2007)
VIP MVA (2007)

Kantakirjattu 22.10.2007, PKK:n 14. Kantakirjaustilaisuus:
KTK-I, pisteillä 82.5%

Tuomareiden kommentit:
-Ilmeikäs pää, etujalat eteen kiinnittyneet, todella hyvä sukupuolleima. Komea ilmestys!
-Komea, ehkä hieman hevosmainen pää. Hyvä, pysty kaula. Melko hyvä runko. Piirteetön, pitkä ja jyrkkä säkä. Notko selkä, hieman kupera lanne, hyvä lautanen. Hyväasentoiset etujalat, joissa hieman isot polvinivelet. Hyväasentoiset takajalat, hieman lihakseton koipi. Vuohiset ja -kaviot EVA. Erinomaiset leimat. Kuvissa todella miellyttävä ja melko realistinen toteutus.
-Hienon näköinen ori! Pää sopusuhtainen rungon kanssa. Kuiva ja ponimainen pää. Lavat lihaksikkaat. Selkä on hieman notkolla ja etujalat kiinnittyneet eteen. Suuret polvinivelet. Kauniisti ja hyvin hoidettu karva. Jouhet ovat ilmavat, ei vain mustia viivoja, vaan on osattu käyttää eri sävyjä. Kivat vuohistupsut. Piirustustyyli on omaa luokkaansa, mutta tässäkin on onnistuttu hyvin. Lihaksia on saatu korostettua hyvin. Kaunis poika, jolla ilmeikäs katse.
-Hyvä kovera pää, pienet korvat. Paksu näyttävä kaula, loivat lavat, hieman notko selkä. Säkä saisi olla selvempi, lautaset hieman voimakkaammat. Ylhäälle kiinnittynyt häntä, jalat voisivat olla pidemmät, kuitenkin suorat ja hyväasentoiset. Häntä on elävän näköinen, vuohiskarvat ovat hyvä lisä. Väritys saatu hienoksi, lihakset saisivat vähän selvemmin näkyä. Nätti ja huolellisesti tehty.
KTK-kelpoisuus vanhempien perusteella:

Ei KTK-kelpoinen isän tai emän KTK-arvon perusteella.


Piirretyt sukujuuret

i. ii. iii.
iie.
ie. iei.
iee.
e. ei. eii.
eie.
ee. eei.
eee.

Piirretyt jälkeläiset

Otsikko- ja koristeluvat © aksu / Anne / davis / Elisa / Java / Latu / nica / Possiikeri
Tekstit © PKK
Ulkoasu ja toteutus by Anne