For Ya All #PKK438

colorado ranger, ori

www-sivu


Arvonimet:

Fn (2014)

Kantakirjattu 31.03.2013, PKK:n 36. Kantakirjaustilaisuus:
KTK-II, pisteillä 73.0%

Tuomareiden kommentit:
- Hevosen mittasuhteet ovat hyvät ja näyttelytysasento rodulle sopiva. Käyttötarkoitukseensa nähden lihakseton ja aavistuksen tammamainen. Hyvin pieni silmä. Jalat kuivat, kaviot suuret ja raskaat. Kaulan lihaksisto heikkonlainen. Olematon säkä. Hyvä selän linja. Pyöreä takaosa, mutta lihakseton. Hauska toteutus ja värin esilletuonti onnistunut hyvin. Syvyyttä saisi olla enemmän. Persoonallinen hevonen!
- Orimainen, selvästi quartersukuinen (mikä ei siis ole lainkaan huono asia). Takaosaan toivoisin edes hieman enemmän lihaksikkuutta, ei välttämättä mitään quartermaista muskelia mutta jo valoilla ja varjoilla olisi saanut takaosaa vahvemmaksi. Pieni silmä ja sierain, säkä voisi olla selkeämpi ratsulla. Takajalat hyvissä kulmissa, etujalat piirun verran sapelimaiset -mutta vain piirun. Kaikenkaikkiaan hieno rotunsa edustaja.
- Kaunispiirteinen pää, hieman pienet silmät ja korvat. Hyvä vahva kaula. Piirteetön säkä, suorahko selkä, pitkähkö lanne, pysty lautanen. Hyvä etosa, hyväasentoiset etujalat, oej vuohisnivel jokseenkin pieni, terävät kaviot. Hyvä takaosa ja hyväasentoiset tajakalat, joissa hieman pystyt vuohiset, pitkät kaviot. Hienon värinen ori, joka on esitetty (erityisesti taka) kavioiden pituutta lukuunottamatta hienossa kunnossa. Väritystyö on kaunista ja persoonallista, eivätkä rungon muutamat mustat viivat juurikaan häiritse kokonaisuutta.
KTK-kelpoisuus vanhempien perusteella:

Ei KTK-kelpoinen isän tai emän KTK-arvon perusteella.


Rakenneluokkien sertit

22.02.2013 Latun talli:KTK-sert tuom. Possiikeri
01.06.2013 Vecno Stud:EO-sert tuom. Anne
29.09.2012 Latun talli:EO-sert tuom. Chao

Piirretyt sukujuuret

i. ii. iii.
iie.
ie. iei.
iee.
e. ei. eii.
eie.
ee. eei.
eee.

Piirretyt jälkeläiset

Flashin' Lightning

Otsikko- ja koristeluvat © aksu / Anne / davis / Elisa / Java / Latu / nica / Possiikeri
Tekstit © PKK
Ulkoasu ja toteutus by Anne