Grannais AET #PKK4415

ahaltek, ori

www-sivu


Kantakirjattu 22.08.2007, PKK:n 13. Kantakirjaustilaisuus:
KTK-II, pisteillä 72.0%

Tuomareiden kommentit:
-Pää on aika kulmikkaan oloinen ja kapea. Kaula ohut ryntäät ja lavat ovat aika lihaksettoman oloiset. Selän linja hyvä. Luisevan ja kuivan oloinen. Takaosa on osattu piirtää kauniisti, lautaset ovat pyöreät ja häntä alkaa sieltä mistä kuuluukin. Jalat olivat myös hyvin piirretty, kavioihin oli piirretty valoraidat, eli hyvin ollaan joltain osalta tuotu eloa kuvaan. -Erittäin ohut kaula, pystyt vuohiset, luiseva kokonaisuus. Väritys pääosin kunnossa, vähän enemmän pehmeyttä, antoi "tönkön" vaikutelman.
-Kaunismuotoinen pää, isohko poski, lihakseton ja lyhyehkö kaula. Melko hyvä runko, hyvä selkä, suora lanne, hyvä lautanen, takakorkea. Lihaksikas takaosa. Eteenkiinnittyneet etujalat, joissa pitkät ja pystyt vuohiset, kaviot hyvännäköiset. Takajalkojen asento melko tyypillinen rodulle, pitkät takasääret, pystyt vuohiset ja pystyt kaviot. Hyvä rotuleima, melko hyvä orileima. Komea kokonaisuus. Kuvassa kiva ja melko helpon näköiseksi tehty toteutus, musta väritys saatu tehtyä hienosti.
-Rotuleima selvä, sukupuolileima saisi olla selvempi. Kaula on ohut ja pitkä, runko sopusuhtainen, lavat melko pystyt. Lihaksikas, hieman takakorkea. Suora pää, häntä melko alas kiinnittynyt. Jalat ovat pitkät ja melko kuivan näköiset. Piirtäjä näyttää osaavan puukynillä värittämisen, kuvaan on hienosti saatu eloa lihaksilla ja valoilla ja varjoilla.




KTK-kelpoisuus:

Ei KTK-kelpoinen isän tai emän KTK-arvon perusteella.

Ei KTK-kelpoinen näyttelytulosten perusteella.


Piirretyt sukujuuret

i. ii. iii.
iie.
ie. iei.
iee.
e. ei. eii.
eie.
ee. eei.
eee.

Piirretyt jälkeläiset

Otsikko- ja koristeluvat © aksu / Anne / davis / Elisa / Java / Latu / nica / Possiikeri
Tekstit © PKK
Ulkoasu ja toteutus by Anne