Tímea Kalászról #PKK808

unkarinpuoliverinen, tamma

www-sivu


Arvonimet:

VIP MVA (2013)
Fn (2013)

Kantakirjattu 28.02.2013, PKK:n 35. Kantakirjaustilaisuus:
KTK-II, pisteillä 77.8%

Tuomareiden kommentit:
- Kaunis, sulavalinjainen tamma. Runko sopushutainen ja siro. Selvästi erottuva säkä. Jalat kuivat, etukaviot lautasmaiset. Toteutus kaunis, etenkin värin ja kontrastin osalta toimiva. Rakeistusta hieman liikaa.
- Aavistuksen pitkä pää, hieman ylikehittyneet leukaperät, pistävä ilme. Taipuisa, vahva kaula. Aavistuksen matalaraajainen. Hieman korkea säkä, pitkä selkä ja lanne, pyöreä risti, hyvä lautanen. Melko hyvä etuosa, joka on kokonaisuuteen verrattuna hieman raskas. Hyväasentoiset etujalat, mutta vasemmassa etujalassa hieman kuristunut vuohinen. Kevyt takaosa, hyväasentoiset takajalat. Antaa hieman epätasapainoisen vaikutelman. Hyvät leimat. Hienoa väritystyötä ja eri sävyjen käyttöä.
- Jollain tapaa hieman ruunamaisen olemuksen välittävä, kaunis hevonen, jolla hyvin syvä ja pitkä runko sekä hyvä selän linja ja säkä. Rungon takia etujalat näytävät hieman lyhyiltä, mutta jalat ovat asennoiltaan melko hyvät. Jaloissa on hieman pystyt vuohiset ja etujalkojen kaviot ovat takakavioihin verrattuna lättänät ja hieman pyöreät. Kaula on kaunis ja kaareva sekä liittyy niskasta hyvin päähän, kaulan päähän liittymä voisi olla hieman parempi. Kaunis pyöreälinjainen ja kohtalaisen kuiva pää. Harja ok, mutta häntään kaipaisin enemmän eloa. Häntä on kiinnittynyt melko ylös, takaosa on pyöreä. Kokonaisuudessaan nätti tamma.
KTK-kelpoisuus vanhempien perusteella:

Ei KTK-kelpoinen isän tai emän KTK-arvon perusteella.


Rakenneluokkien sertit

02.09.2013 Järnbyn yksityistalli:KTK-sert tuom. Elisa
01.01.2013 Ansakuja:KTK-sert tuom. Odelie
09.08.2013 Stall Lumos:EO-sert tuom. Chao
04.02.2013 Stall Lumos:EO-sert tuom. Chao

Erityismaininnat:

02.09.2013 Järnbyn yksityistalli: EM (Väri) tuom. Kuroibaka

Piirretyt sukujuuret

i. ii. iii.
iie.
ie. iei.
iee.
e. ei. eii.
eie.
ee. eei.
eee.

Piirretyt jälkeläiset

Bipolar Lumos
Last Day Lumos

Otsikko- ja koristeluvat © aksu / Anne / davis / Elisa / Java / Latu / nica / Possiikeri
Tekstit © PKK
Ulkoasu ja toteutus by Anne